Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mere om Daniel Wellington Petite


Indbegrebet af moderne minimalisme betegner godt Daniel Wellington Petite kollektionen. Ure der er designet til hverdag såvel som fest, og vil tilfører ethvert look et strejf af elegance. De raffinerede Petite ure kan bæres sammen med smykkekollektionen, for at gennemføre looket. Daniel Wellington Petite afspejler fuldt ud, Daniel Wellingtons tilgang er til design. Det er det fineste ur til dato, og har et sofistikeret design koblet sammen med et moderne look. Petite uret er et must have for alle moderne ikoner.
Petite kollektionen består hovedsageligt af smukke dameure, og kan både vælges med læderrem, meshlænke og natorem - alt efter hvad du ønsker. Urskiverne fra Daniel Wellington Petite kollektionen kan fås i 28mm, 32mm og 36mm, så du kan få netop den størrelse urskive, du synes matcher dig og dit look bedst.

Populære Daniel Wellington Petite ure


Som en af de populære modeller i kollektionen kan nævnes Daniel Wellington Petite Ashfield. Et ultra tyndt ur med tidløs design, der lægger sig elegant på håndleddet. Med en mesh lænke i sort, urskive i sort og detaljer i enten sølv eller rødguld er du her sikret et stilsikkert ur, der diskret vil give et præg af din personlige stil.

Fra Daniel Wellington Petite serien finder du også populære modeller som Petite Evergold, Melrose og Sterling. Uanset hvilken model du vælger, er du sikret et tidløs ur, der vil matche alle anledninger.

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige det Daniel Wellington Petite ur som du er på udkig efter, hvad end det er en smukt ur med læderrem, eller et elegant Petite ur med meshlænke. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.