Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mere om Daniel Wellington Classic


Classic kollektionen fra Daniel Wellington tager dig tilbage til det grundlæggende. Det enkelte ur kan tilpasses til enhver stil, lejlighed og humør. Med de udskiftelige remme er det nemt at tilpasse urets look, ligesom du ønsker det. Daniel Wellington Classic er et bevis på at minimalisme er tidløs. Urkassen er særdeles tynd, kun 6 mm, og kan vælges i rødguld eller sølv, og giver et både diskret, men genkendeligt præg om netop din stil.

Daniel Wellington Classic kan vælges med 36mm eller 40mm urskive, og er alle fremstillet i 316L Stainless Steel. Urene har et japansk Quartz urværk, og uanset om du er mest til læderrem eller den ikoniske Daniel Wellington natorem, findes begge varianter i Classic kollektionen - og kan altid udskiftes, hvis du ønsker et nyt look.

Populære Daniel Wellington Classic ure


Som nogle af de mest populære modeller fra Classic kollektionen kan næves Daniel Wellington Classic Sheffield, som er et sofistikeret ur med en sort læderrem af ægte italiensk læder og en markant urskive. Det vil give både holdning og selvtillid.

Daniel Wellington Classic ST Mawes er et anden populær model. En slank model, der med en fuldendt enkel og rund urskive, en lækker læderrem og et virkelig elegant hus, vil passe perfekt til enhver lejlighed.

Du finder også modellerne Oxford, Glasgow, Canterbury og Cambridge, som alle kommer med den ikoniske Daniel Wellington Nato rem - en hyldest til en ung og tidløs amerikansk mode.

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige det Daniel Wellington Classic ur som du er på udkig efter, hvad end det er en Classic ur til dame eller herre. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.