Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mere om Daniel Wellington armringe


Daniel Wellington armbånd er simple, elegante og tidløse. Kollektionen reflekterer de værdier, som er kernen i Daniel Wellington. Armbåndene er skabt med kærlighed til kvalitet og elegance og vil klæde ethvert håndled. Looket kan fuldendes med en af de smukke Daniel Wellington ure i samme minimalistiske stil. Mix eventuelt de forskellige smykker og ure fra Daniel Wellington kollektionerne, for at opnå et helt personligt look. Daniel Wellington armbånd kommer i to størrelser, og for yderligere justeringer kan du ændre størrelsen ved forsigtigt at udvide eller stramme armbåndet.

Vores udvalg af Daniel Wellington armbånd


Hos Goldentime finder du de smukke Daniel Wellington armbånd fra Classic serien. Alle er de fremstillet i 316L Stainless Steel, og du kan vælge dit Daniel Wellington armbånd i sølv, guld eller rosaguld. The Classic Bracelet har en afslappende, men utroligt stilfuld charme. De er designet for at afspejle samme skønhed, som de minimalistiske Daniel Wellington ure.

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige det Daniel Wellington armbånd som du er på udkig efter, hvad end det er et smukt rosa gulddouble armbånd eller et klassisk armbånd i Stainless Steel. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.