Køb julegaverne nu - forlænget bytteservice til 24. januar 2022 🎅🏽🎁
Vi er igen i år klar til at gå helt i sort, i årets største shopping uge! Vi glæder os til at forkæle jer med fantastiske priser og store rabatter denne uge. Vil du heller ikke gå glip af de gode tilbud? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og vær mellem de første til at få adgang til alle vores fantastiske Black Week tilbud!


Black Week starter om:

mandag 21.11.2022

Black Friday hos GoldenTime.dk

Er du gået i gang med din søgen efter de bedste Black Friday tilbud online? I så fald byder vi dig velkommen hos GoldenTime.dk! Vi har skarpe priser hele året rundt, men på Black Friday har du mulighed for at købe julegaverne til en ekstra god pris. Se f.eks vores Black Friday tilbud på produkter som halskæder, ringe, øreringe, skriveredskaber, lædervarer og mange andre eksklusive smykker, ure og accessories. Du vil ikke glip af dette års Black Friday tilbud!

Køb smykker under Black Friday

Hos GoldenTime finder du altid et kæmpe udvalg af eksklusive smykker fra anerkendte brands. Vi tilbyder Black Friday rabatter på et bredt udvalg af smykker. Find gode tilbud på øreringe, ringe, halskæder, armbånd og flere andre smykker. Gør en god handel og køb smykker fra Julie Sandlau, Sif Jakobs, Stine A og mange andre eksklusive smykkebrands.

Black Friday tilbud på ure

GoldenTime tilbyder et stort udvalg af eksklusive ure. Udnyt Black Friday til at shoppe online og køb det ur du altid har drømt om - endda med store besparelser. Klik ind forbi vores Black Friday tilbud på ure og shop løs. Find ure fra Longines, Certina, Tissot, Daniel Wellington, Jaguar og mange flere eksklusive brands.

Få Black Friday tilbud på accessories

Under Black Friday er det ikke alene ure og smykker, der er på tilbud. Også diverse accessories i form af skriveredskaber, lædervarer mm. kan findes til skarpe priser. Find et stort udvalg af eksklusive kuglepenne, kortholdere, nøgleringe, pen etuier og meget mere til Black Friday priser.

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer fra USA og markerer dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops skruer priserne helt i bund og laver ekstraordinære tilbud. Mange bruger Black Friday til at shoppe alle julegaverne i hus og andre bruger dagen til at forkæle sig selv og sine nære.
Nyhedsbrev Tilmelding