Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Stine A øreringe - Perfekt til mix og match


Øreringe fra STINE A sælges altid enkeltvis, hvilket giver dig mulighed for at kombinere øreringene på kryds og tværs, og opnå præcis det look du ønsker. Øreringene fra STINE A er blandt vores mest populære smykker - og det forstår vi godt. Mange af de små ørestikkere er fantastiske når man har mere end ét hul i hvert øre.

Mange forskellige slags øreringe fra STINE A


Her på siden finder du et stort udvalg af mange flotte øreringe fra STINE A. Øreringe findes i mange forskellige udformninger som fx ørestikker, ear-cuffs og de klassiske øreringe som føres gennem ørets hul. I STINE A’s sortiment af øreringe finder du også små vedhæng som kan kombineres sammen med dine andre øreringe.

STINE A har så mange forskellige øreringe at der er noget for enhver smag. Der er både øreringe til dem som kan lide det simpelt, og dem som er mere til fest og farver. Der er også øreringe til dig som ikke har hul i øret. Har du ikke hul i øret, kan du stadig gå med de smukke earcuffs fra STINE A, som blot klemmes fast om ørets kant.
Se også de mange små og simple ørestikkere som er særligt perfekte hvis du har flere huller i øret. Du finder også øreringe af kæder som trækkes gennem hullet i øret, og smart vedhæng til dine øreringe, så du kan eksperimentere med forskellige looks.

Derfor skal du vælge STINE A øreringe


Hvis du er vild med at eksperimentere med dine smykker og tør af kombinere farver og forskelligheder, så er STINE A’s øreringe lige noget for dig. Øreringene fra STINE A sælges altid enkeltvis og ikke som par, da du på den måde kan sammensætte forskellige styles og skabe lige det look du ønsker. STINE A øreringe kan gøre ethvert outfit endnu flottere og kan bringe liv til din egen smykkesamling. Øreringene fra Stine A er fremstillet af 925 sterling sølv samt 18 karat forgyldt sølv.

STINE A Jewelry – Flotte og kreative smykker


Stine A Johansen er selvlært smykkedesigner. Hun er født og opvokset i en mindre forstad til København, og hun har altid været meget kreativ. Hvis du allerede kender STINE A’s smykker, så ved du, at de findes i mange forskellige former, motiver, farver og med mange flotte detaljer. Smykkerne fra STINE A fås både i sølv og forgyldt sølv. I hendes store sortiment af smykker findes der noget for enhver smag.

STINE A øreringe tilbud - Få 10% rabat på alle vores STINE A smykker


Hos GoldenTime er vi stolte forhandlere af smykkerne fra STINE A. Vi er desuden også autoriseret forhandler af STINE A. Køber du øreringe og andre smykker fra STINE A får du altid en fast rabat på 10%. Derfor kan du altid finde et godt STINE A tilbud hos os.

Vi hjælper dig gerne!


Har du spørgsmål til øreringene fra STINE A eller har du bare brug for hjælp til at finde det rette smykke, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Husk også at du hos GoldenTime altid får lynhurtig levering og gratis fragt når du handler på vores webshop.