Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


SEIKO


Hos GoldenTime er vi stolte af at præsentere et omfattende udvalg af Seiko ure, der repræsenterer en perfekt balance mellem japansk håndværk og moderne teknologi. Seiko er kendt verden over for deres præcision, holdbarhed og innovative design, hvilket gør dem til et foretrukket valg for både mænd og kvinder, der søger kvalitet og stil.

Vores sortiment af Seiko ure inkluderer både klassiske og moderne modeller, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du er på udkig efter et elegant dameur fra serierne Caprice og Essential, eller et robust herreur fra serierne Prospex og Presage, finder du det hos os. Seiko's ure er designet med omhu og præcision, og de tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder solcelledrevne mekanismer, vandtæthed og avancerede kronografer. Se vores store udvalg af smarte kvalitetsure fra Seiko til gode priser her på siden, og køb dit nye ur.

✔️Trust Pilot: 4,9 ✔️ Fri fragt ✔️ Prismatch 


Seiko ure - Kvalitets håndværk med japansk præcision


Seiko startede tilbage i 1882, og har derfor en lang og rig historie bag sig indenfor teknologi og urdesign. Kintaro Hattori begyndte tilbage i 1882 at lave mekaniske ure. Dengang under navnet Seikosha, som meget groft oversat betyder “Huset for udsøgt håndværk”.

De første ure der blev produceret under Seiko-mærket, blev introduceret i 1924. Det er siden blevet en af de største producenter af designer ure lavet i de bedste materialer og høj kvalitet. Designet fra japanske Seiko bærer præg af innovation, præcision og elegance og det er uanset om det er et sportsur eller dressur.

Seikos vision er “Altid et skridt foran de andre”, og de har et stort drive for at producere sine egne innovative ure og innovere, og det er særligt en af grundene til, at de i dag er et af de mest respekterede og ledende brands indenfor urverdenen.Seiko automatiske ure, quartz og solar


Seiko laver ure med flere forskellige urværker, og der er derfor noget til ethvert behov. Hos os finder du både Seiko automatic, automatiske ure, kvarts ure og solar ure.

Kvartsurene tikker på sekundet, mens Seiko automatic ure er kendt for den flydende bevægelse fra sekundviseren.

De tre forskellige urværk har hver deres egenskaber og fordele. Seiko ure med solar lades op gennem solens stråler, hvilket kan være en stor fordel for nogen. Seiko ure med quartz kører på batteri og er typisk en smule billigere. De er dog stadig utroligt præcise. Sidst, men ikke mindst, finder du også Seiko med automatisk urværk, som betyder at det ikke kører på batteri, men bliver trukket op gennem bevægelse. Derudover tilbyder Seiko også Seiko Kinetic, som kombinerer bevægelse fra et automatisk urværk med præcisionen fra et kvartsur ved at bruge kinetisk energi til opladning.Vores udvalg af Seiko herreure


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af Seiko ure, herunder Seiko herreur i nogle af deres mest overordnede banebrydende serier. Her kan nævnes: 5 Sports, Prospex og Chronograph. Hver serie har deres helt unikke teknologi og design. Seiko 5 Sports er fremstillet med et automatisk urværk i et sporty design. De fleste herreure fra Seiko i 5 Sports serien kommer med dykkerkrans og er vandtætte ned til 100 meter.

Seiko Prospex er det oplagte valg til dig, der er på udkig efter et specifikt Seiko ur, såsom et Seiko dykkerur med alle de gode funktioner og som har eksklusivitet og alle de rigtige funktioner i designet. Prospex er designet i rustfrit stål, har den klassiske lænke samt dag- og dato funktion.

Seiko Spring Drive er en anden bemærkelsesværdig teknologi inden for Seiko mærket. Disse ure kombinerer det bedste fra mekaniske og kvarts ure og er kendt for deres præcision og lange levetid.

Herreure i Seiko Chronograph serien kommer med Quartz urværk, som betyder at det drives af et batteri. Det er retro og samtidig klassiske herreure, der vil egne sig perfekt til både hverdagsbrug på arbejde eller studiet, men også til festlige arrangementer. Uanset om du er til Seiko automatic ure med et mekanisk urværk eller et quartz urværk, kan du finde det blandt de forskellige modeller. Seiko Astron serien er også værd at nævne, da den repræsenterer Seikos teknologiske innovation og præcision med verdens første kvarts drevne ur og unikke GPS teknologi.

De mange Seiko ure fra de forskellige serier har vidt forskellige udtryk og kan vælges i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop det der passer din stil bedst. Seiko tilbyder både ure til sportsmænd, klassiske forretningsmænd og dem, der går op i deres accessories.Seiko dameure


Udover de mange Seiko herreure, finder du også et stort udvalg af Seiko dameure hos os. De elegante og stilfulde Seiko ure til dame findes i serierne Caprice og Essential.

Kendetegn for dameure er, at designet er smallere, så det vil passe smukt på et kvindehåndled. Du får stadig et stort spænd i både udtryk og materialer, så du kan finde det perfekte match til dit behov. Et Seiko dameur med lænke og rosaguld detaljer giver et eksklusivt look, mens en smuk læderrem og minimalistisk urskive giver et tidløst udtryk.

Seiko dameure er kendt for deres præcision og holdbarhed, hvilket gør dem til et pålideligt valg for daglig brug såvel som til særlige lejligheder. Disse ure kombinerer japansk håndværk med moderne design, hvilket resulterer i tidstykker, der er både funktionelle og æstetisk tiltalende. Uanset om du foretrækker et klassisk design med en slank profil eller et mere moderne ur med funklende detaljer, kan du finde det hos os.

Derudover er mange Seiko dameure udstyret med avancerede funktioner som vandtæthed, datovisning og solcelledrevet teknologi, som gør dem både praktiske og miljøvenlige. Seiko's engagement i innovation sikrer, at deres ure ikke kun ser fantastiske ud, men også præsterer på højeste niveau. Med et Seiko dameur investerer du i et stykke tidløs elegance, der vil holde i mange år frem.Derfor skal du vælge et Seiko ur


Hvis du stiller høje krav til teknologien og funktionen af dit ur, vil et Seiko ur helt sikkert være noget for dig. Du vil være garanteret at finde et ur fra Seiko, der lever op til de varierende idealer, der er for herreure såvel som dameure, gennem de forskellige serier af seikos ure.

Seiko ure er forskellige, både når det kommer til funktionalitet og design. Der er både herreure til den klassiske businessman, den erfarne sportsudøver og til dem der blot går op i at have et klassisk og flot ur. Seiko dameur kommer også i mange forskellige udtryk, så uanset om du er på udkig efter et feminint, luksuriøst, sporty eller tidløst dameur, kan du finde et Seiko ur til dit behov. Fælles for alle ure fra Seiko er dog, at de alle har unikke design. Derfor kan du med sikkerhed finde et ur, som du synes om i udvalget.

Seiko ure findes i forskellige prisklasser og til overkommelige priser, og du vil uanset smag, krav og budget kunne finde et ur der matcher netop dig.Køb dit Seiko ur hos Goldentime


Er du på udkig efter et nyt, elegant og pålideligt ur? Så er Seiko det rette valg for dig. Hos Goldentime er vi stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af Seiko ure i forskellige stilarter og prisklasser. Uanset om du søger klassiske design, sporty design eller moderne design, vil du kunne finde et ur, der passer perfekt til din smag og behov.

Udover det brede udvalg af Seiko ure tilbyder vi også attraktive priser og prismatch, så du altid får den bedste handel. Vi er en autoriseret Seiko forhandler, hvilket betyder, at du kan være sikker på at købe et ægte og kvalitetstestet produkt med fuld garanti. Hvis du er i tvivl om, hvilket ur der passer bedst til dig, er vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi går op i at levere den bedste kundeservice og sørge for, at du får en behagelig oplevelse hos os.Ofte stillede spørgsmål om Seiko ureHvad er historien bag Seiko?

I 1881 åbnede den dengang 21-årige entreprenør Kintaro Hattori en butik, hvor han solgte og reparerede ure beliggende centralt i Tokyo. Der gik ikke længe før Kintaro Hattori var en af Japans største grossister i ur-branchen. I 1950’erne begyndte japanske Seiko at blive international kendt og startede også eksport til Amerika. I dag finder Seiko ure kendt verden over, for deres præcision, kvalitet og design.Hvilke ure laver Seiko?

Hos Goldentime finder du 5 forskellige kollektioner fra Seiko. Disse er: 5 sport, Caprice, Essential, Presage, Prospex, Seiko Astron og Seiko Kinetic. De mest populære kollektioner hos Goldentime er 5 sport og Prospex. Seikos ur modeller indeholder flere funktioner såsom vandtæthed og chronograph. Modellerne findes i flere forskellige flotte farvesammensætninger.Er Seiko et godt mærke?

Seiko er et godt mærke for dig, som vægter god kvalitet og teknologi højt. Seiko ure er fyldt med kvalitets håndværk og præcision og bærer præg af innovation og elegance. Seiko's engagement i at producere innovative ure sikrer, at de altid er foran konkurrenterne. I vores store udvalg finder du vidt forskellige designs, som gør, at Seiko rammer en bred målgruppe. Ikke nok med Seiko ure både kan være klassiske, sporty og moderne, så kan du også finde dem i en lang række forskellige farvesammensætninger.Hvor kan jeg købe Seiko ure?

Du finder et stort udvalg af Seiko herreure og dameure hos Goldentime, en autoriseret Seiko forhandler. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Seiko ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et som passer præcist til din stil.Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp til at finde det perfekte Seiko ur, må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det ur, du leder efter. Uanset om det er et Seiko dykkerur med høj funktionalitet eller et klassisk og retro hverdagsur. Og husk, at du hos GoldenTime, en autoriseret Seiko forhandler, altid får gratis fragt.

Uanset hvilket ur du vælger, vil du opleve mange fordele, når du bærer uret på dit håndled. Seiko mærket er kendt for deres eksklusive designs og unikke teknologier. Med en autoriseret forhandler af Seiko ure som Goldentime, kan du være sikker på at finde det perfekte ur til overkommelige priser og med den bedste kundeservice.