Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Dansk design og høj kvalitet


Ole Mathiesens historie kan dateres mere med 150 år tilbage. Det var de to urmagere Carl Matthæi og J. P. Christensen der grundlagde virksomheden i København i 1845. De to ihærdige og kompetente urmagere nåede langt i deres egen tid, og blev blandt andet Kongelige Hof Leverandør hvor de leverede ure til Kong Frederik D. 7. og Grevinde Danner. I 1919 blev virksomheden overtaget af Axel Mathiesen og senere træder sønnen, Ole Mathiesen, ind i forretningen i 1957.Derfor skal du vælge et ur fra Ole Mathiesen


Søger du et stilrent ur af høj kvalitet? Ole Mathiesen er det perfekte valg. Det danske design kombineret med schweizisk kvalitet er en helt unik sammensætning. En helt særlig kvalitet for urene, er deres slim urkasse på 1962 Classic modellerne. Urkassen måler 4,8mm og kan derfor nemt passe ind under et skjorteærme. Urværket som sidder i uret er schweizisk og kan enten være automatic eller quartz. Så søger du et quartz ur kan du sagtens kigge efter et ur fra Ole Mathiesen. En unik kombination af danske ure med schweiziske urværker.Vores udvalg af ure fra Ole Mathiesen


Vi har et bredt udvalg af Ole Mathiesen ure til både mænd og kvinder. Du finder alle Ole Mathiesen dameure og herreure her på siden. Alt fra det slim dameur fra 1962 Classic serien til det mere robuste, men samtidig retro herreur fra Ole Mathiesen 1919 heritage serien. Til sidst kan nævnes Royal Marine serien, som er den eksklusive serie af klassiske danske designtradition ure fra Ole Mathiesen – her kan du både finde urene med et quartz urværk eller et eksklusivt automatic urværk. Så søger du et stilrent ur i høj kvalitet og i et dansk -og tidløst design, så vælg et ur fra Ole Mathiesen.Skarpe online priser på vores Ole Mathiesen ure


Hvis du køber dit ur hos os, sørger vi for at du får uret til den skarpeste online pris. Uanset om du søger den klassiske slim model eller det mere vintage prægede look, så har vi ure til dig.

Kort om Ole Mathiesen

Hvilke ure har Ole Mathiesen lavet?

Goldentime forhandler kollektionerne 1919 Heritage, 1919 Sportivo, 1962 Classic, OMS og Royal Marine. Hos Goldentime er der flere af kollektionerne, som er populære. Urene er bygget af kvalitetsrige materialer og er designet i klassiske og tidløse kvalitet design, som gør, at du har glæden af et Ole Mathiesen ur i mange år frem.Hvad gør et Ole Mathiesen ur unikt?

Gennem tre generationer har Ole Mathiesen formået at fastholde en fortsat beundring for traditionel håndværk, ny teknologi og æstetisk design. Når det kommer til urene, så går Ole Mathiesen ikke på kompromis med kvaliteten. Det tidløse, simple og klassiske design gør uret muligt at bære til enhver lejlighed.Hvilket Ole Mathiesen ur skal jeg vælge?

Det kan være vanskeligt, når man skal vælge det helt rigtige ur. Inden du foretager købet, kan det være relevant at overveje, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have en funktion såsom chronograph eller om det kun har til formål at indgå i din stil.Hvor kan man købe Ole Mathiesen ure?

Du finder et stort udvalg af Ole Mathiesens kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Ole Mathiesen køb i dag.