Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


NORDGREENOm Nordgreen - Dansk urbrand med fokus på socialt ansvar


Nordgreen er et dansk brand som blev stiftet i 2017 af Pascar Sivam og Vasilij Brandt. Med stor fokus på bæredygtighed kombineret med æstetik og funktionalitet opstår kollektionerne af designerure. Urerne er designet i fællesskab med den prisvidende og danske designer Jakob Wagner som tidligere har samarbejdet med Hay, Bang & Olufsen, Cappellini og B&B Italia.Nordgreen - Bæredygtighed, socialt ansvar og “Giving Back Program”


Med den store passion for bæredygtighed, naturen, og socialt ansvar har Nordgreen tilpasset sine CSR-initiativer gennem et “Giving Back Program” som hjælper og støtter sundheds-, uddannelses- og miljørelaterede udfordringer på globalt plan.Vores udvalg af Nordgreen ure


Her på siden finder du et stort udvalg af Nordgreen herreure og dameure. Urerne er i et stilrent og eksklusivt design til rimelige priser hvor de fleste kan være med. I sortimentet finder du også de populære serier af ure som er designet i samarbejde med kendte som eksempelvis Mathilde Gøhler som er en del af Unika kollektionen og Christoffer som er en del af Philosopher kollektionen.Derfor skal du vælge et Nordgreen ur


Et Nordgreen ur er perfekt til dig som ønsker et designerur i høj kvalitet i et stilrent design som samtidig fås til en overkommelig pris. Urene fås i serierne Philosopher, Native og Infinity og mange flere. Alle har nemt udskiftelige remme i lækker ægte læder eller mesh lænke. De eksklusive ure fra Nordgreen er også for dig som ønsker at støtte bæredygtighed og miljøet da Nordgreen har flere initiativer til dette. De har bl.a. fokus på at være Co2-neutrale og planter derfor tusindvis af træer som opvejning. Derudover anvendes der kun FSC-certificeret emballage og filten på indersiden af uræsken er lavet af genbrugte plastikflasker. Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikre de desuden at den udenlandske produktion følger dansk arbejdspraksis og har dermed en ansvarlig produktion. Med deres Giving Back-program støttes velgørerende organisationer i hele verden. Der er derfor mange gode grund til at købe et af de flotte ure fra Nordgreen.Kort om Nordgreen

Er Nordgreen et godt mærke?

Ja, Nordgreen er et særdeles godt mærke, da urene er fuld af kvalitet og håndværk. Samtidig tager Nordgreen et socialt ansvar, hvilket giver en køber af et Nordgreen ur god samvittighed overfor naturen. Med et ur fra Nordgreen på håndleddet er du sikret en god stil. Det store udvalg hos Goldentime sikrer dig muligheden for at finde lige præcis det ur, som passer bedst til din stil.Hvordan ser et Nordgreen ur ud?

Du kan få Nordgreen ure i mange forskellige designs og med forskellige typer remme. Fælles for alle urene er, at designet er tidløst og eksklusivt og uret har du derfor muligheden for at bære i mange år frem. Alle urene har et simpelt og æstetisk udtryk og du finder Nordgreens logo i alle urskiverne.Hvad gør et Nordgreen ur unikt?

Det unikke ved Nordgreen må siges at være det sociale ansvar, de tager til sig. Nordgreens samarbejde med Mathilde Gøhler og Christopher er ingen undtagelse, når det kommer til at tage socialt ansvar. For hvert køb af Nordgreen x Mathilde Gøhler Unika ur, donerer Nordgreen en måneds rent vand til et barn fra Mathilde og Remee's børne by i Buruburu, Kenya.
Symboliseret ved en diskret orange spids på urets viser er 'Christopher x Nordgreen' designet til at forene os i kampen mod børnekræft gennem støtte til organisationen World Child Cancer. Med hvert solgt ur vil et kræftramt barn fra et nødlidende land modtage en omgang kemoterapi.Hvilket Nordgreen ur skal jeg vælge?

Det kan være vanskeligt, når man skal vælge det helt rigtige Nordgreen ur. Det kan være relevant at overveje, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have en funktion såsom chronograph eller om det kun har til formål at indgå i din stil.Hvor kan jeg købe Nordgreen ure?

Du finder et stort udvalg af Nordgreens kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.Spørg endelig!


Sidder du med spørgsmål eller har brug for hjælp, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så du finder lige det ur eller smykke du er på udkig efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt på alle Nordgreen ure.