Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mere om Julie Sandlau ringe


Julie Sandlau ringe er designet med fokus på det eksklusive og lukseriøse. I udvalget finder du både en overdådig Julie Sandlau glamour ring med funklende farverige krystaller, og de mere simple stilrene ringe, der kan matches på kryds og tværs. Ringe fra Julie Sandlau er fremstillet i 925 sterlingsølv, og du finder dem også med 22 karat guldbelægning. Uanset om du ønsker en Julie Sandlau ring i sølv eller guld, er du sikret en ring der vil gå godt til både hverdag og fest.

Uanset din personlige stil, vil du kunne finde en ring fra Julie Sandlau, der matcher netop det look du ønsker at skabe.

Populære Julie Sandlau ringe


Som en af de mest populære modeller kan nævnes Julie Sandlau Bamboo ring, der er designet med inspiration fra naturen og bambus. En ring der uden tvivl vil tiltrække sig opmærksomhed. Den kan både fås i sølv og forgyldt sølv, samt med og uden krystal. En anden populær model er
Julie Sandlau Prime ring. Smukke ringe med funklende krystaller og klare zirkoner. Ringen har et eksklusivt look, der vil tiltrække mange misundelig blikke.

En Julie Sandlau Boa ring, er med sit slangedesign en ring der både elegant og smuk. Betagende og forførende, er de rette ord om dette design, der vil sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

Mix og match ringene fra de forskellige kollektioner, for at opnå dit helt eget look, eller bær dem hver for sig, for at lade det enkelte design skinne igennem.

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige den Julie Sandlau ring, som du er på udkig efter. Hvad end det er en eksklusive Julie Sandlau ring i guld eller en glamourøs Julie Sandlau ring med sten. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.

GoldenTime har løbende nye ringe fra Julie Sandlau. Julie Sandlau laver også mange andre skønne smykker, så kig endelig videre i vores andre produktkategorier.