Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


DULONGDulong – Tidligere Marianne Dulong


Dulong Fine Jewelry - tidligere Marianne Dulong - smykkerne er tidløse og appellerer til den moderne, selvstændige, mode - og kvalitetsbevidste kvinde. Smykkerne balancerer mellem klassisk, rå og glamourøs karakter, hvilket gør dem helt unikke. Du finder et hav af kollektioner, som alle står for vidt forskellige stilarter. Du kan bl.a. finde de utroligt populære Piccolo og Kharisma kollektioner, hvori du finder de mest kendte Dulong smykker, eller en af de mange andre lækre kollektioner fra Dulong Fine Jewelry.

Derfor skal du købe et Dulong smykke


Hvis du søger et eksklusivt smykke i 18kt guld af fineste designklasse, så er Dulong et oplagt valg for dig. Dulong smykkerne har en helt unik håndfilet overflade, der gør at de adskiller sig fra andre smykker. Hele sortimentet er bestående af Dulong øreringe, Dulong armbånd, Dulong ringe og Dulong halskæder.

Hos Dulong Fine Jewelry sidder dedikerede guldsmede side om side for at skabe hvert eneste smykke i hånden. Det bliver ikke mere unikt.

Vores udvalg af Dulong smykker


Vi har et stort udvalg af Dulong smykker til enhver smag. Hvad enten du søger et smukt og farverigt Dulong Piccolo armbånd eller de fantastiske hoops øreringe fra Dulong Kharisma serien, så finder du det hos GoldenTime. Er du på udkig efter en forlovelsesring, har Dulong også et bud på en 18 karat guld ring til anledningen- håndlavet af danske guldsmede i Danmark.

Her på siden finder du et stort udvalg af de flotte smykker fra Marianne Dulong. Vi forhandler mange af de flotte Dulong øreringe men også Dulong ringe, armbånd og halskæder.

Dulong Kharisma


Kharisma serien fra Dulong er en stor del af successen bag Dulong smykkebrandet. De smukke hoops øreringe i forskellige størrelser og materialer er fuldstændig fantastiske og unikke. Ønsker du at pifte øreringene op, kan du tilkøbe de smukke Kharisma vedhæng og sætte på. Der er derfor rig mulighed for at bruge smykkerne til flere forskellige formål.

Dulong Aura


Aura er en feminin og elegant serie, der er inspireret af naturens organiske former og bevægelser: en brise, fuglenes vingesus og bladenes bevægen i vinden. Dulong Aura smykkerne kan kombineres med andre smykker for at pifte looket op. Du finder vores udvalg af Aura serien fra Dulong her på siden.

Dansk autoriseret forhandler


Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand med få forhandlere på landsplan. GoldenTime er derfor stolte af at være autoriseret Dulong forhandler og har efterhånden opbygget en ekspertise indenfor brandet.

Kort om Dulong

Er Dulong et godt smykke mærke?
Dulong smykker er et godt mærke for dig, som ønsker eksklusive smykker. Smykkerne er skabt til den modebevidste, selvstændige kvinde, som hverken går på kompromis med designet eller kvaliteten. Smykkerne har et tidløst design, hvilket gør dem brugbare i enhver situation. Du finder et stort udvalg af Dulong smykker hos Goldentime, som giver dig mulighed for at finde dit favorit smykke.

Er der forskel på ringenes størrelser?
Der er ikke som sådan forskel på størrelserne hos de forskellige modeller, men der kan være andre faktorer, som gør, at ringenes størrelser kan varierer. Det kan for eksempel være, at en ring som passer til din højre ringfinger ikke nødvendigvis passer til din venstre ringfinger. Derudover kan der opstå væske i fingrene, som gør fingrene større end hvad de ellers er. Disse ting kan være relevante at have med i overvejelserne, når du skal købe din Dulong ring.

Hvor kan jeg købe Dulong smykker?
Hos Goldentime finder du et stort udvalg af de feminine og elegante Dulong smykker. Her finder du både armbånd, øreringe, halskæder, ringe og vedhæng. Det store udvalg giver dig muligheden for at finde det helt rigtige smykke til dig.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Dulong køb i dag.