Læs mere om herreure fra TAG Heuer

Grundlæggeren Edouard Heuer opfandt i 1887 “the oscillating pinion”, som er det hjul, der får uret til at gå automatisk. Han tog patent for sin opfindelse, og det er den dag i dag stadig dette drejehjul, som TAG Heuer er kendt for.

Carrera

I 1963 fremstillede man herreure i serien Carrera, som blev navngivet efter det legendariske racerløb Carrera Panamericana. Jack Heuer var designeren af denne serie, og han ønskede at designe et ur, som var stærkt nok til at kunne bruges i selv det mest intense racerløb. Denne serie herreure er fortsat et af de mest populære af TAG Heuers kollektioner, og TAG Heuer arbejder fortsat på at designe herreure til Carrera serien.

Aquaracer

Serien Aquaracer er en kollektion af herreure, som er designet til at klare de mest ekstreme forhold, som kan opstå når man sejler. Disse ure kan overleve at være i vand ned til en dybde på 300 meter. Så er du en mand, som elsker vand, kan du ikke gå forkert med et Aquaracer herreur.

Monaco

I 1969  designede TAG Heuer deres første firkantede, vandafvisende herreur. Dette blev begyndelsen på det ikoniske Monaco herreure. Kun et år efter at uret blev fremstillet, kunne man se det firkantede ur båret af Steve McQueen under Le Mans. Siden da er Monaco herreuret blevet verdenskendt, som et symbol for mod.

Formula 1

Formula 1 serien er blevet inspireret af den ekstreme præsentation, som er et krav ved deltagelsen af formel 1. Herreurene er inspireret af de forhold, som kørerne til løbet skal kunne udholde, samt at de skal kunne holde en umådelig præcision.