Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

TAG Heuer – Din garanti for eksklusivitet og schweizisk kvalitet

Edouard Heuer grundlagde TAG Heuer og opfandt i 1887 “the oscillating pinion”, som er det hjul, der får uret til at gå automatisk. Han tog patent for sin opfindelse, og det er den dag i dag stadig dette drejehjul, som TAG Heuer er kendt for. TAG Heuer er et verdenskendt schweizisk ur brand af højeste kaliber. Sortimentet er bestående af både herreure og dameure.

Derfor skal du vælge et TAG Heuer dameur

Det schweiziske mærke er kendt for deres ure i verdensklasse, som sikrer dig præcision, kvalitet og stil. Så er du på udkig efter et smukt dameur, hvor der hverken er gået på kompromis med den høje kvalitet og det stilede design, vil du helt sikker ikke fortryde valget af et TAG Heuer dameure. TAG Heuers dameure udstråler elegance. De er besat med diamanter, som gør de ellers sportslige ure mere feminine. Selvom dameurene er mindre end herremodellerne, må man ikke tage fejl af kvaliteten og det håndværk som står bag fremstillingen af TAG Heuer urene. TAG Heuers dameure er lavet med lige så stor præcision som herreurene, og de er lavet efter de bedste, schweiziske traditioner, så du er sikker på at få et dameur i den højeste kvalitet.

Vores udvalg

Uanset om du er på udkig efter ure til kvinder med læderrem eller lænke, så har vi et bredt udvalg af TAG Heuer ure til kvinder til enhver smag. Her finder du helt klassiske TAG Heuer dameure med et stilrent look og samtidig finder du de mere feminine og eksklusive TAG Heuer dameure med diamanter og perlemorsskiver. Alle serierne fra TAG Heuer er præget af et sporty look, men hvor damemodellerne ofte er prydet med perlemorsskive for at bringe det feminine frem.

TAG Heuer Aquaracer Lady

Den sporty dykkerserie fra TAG Heuer er Aquaracer Lady serien. Urene er bygget til at kunne modstå de mest ekstreme betingelser og er kendt for at være solidt og holdbart. TAG Heuer Aquaracer dame er skabt til den aktive kvinde, der er vild med det sporty look og har brug for urets hårdføre egenskaber.

Autoriseret forhandler af TAG Heuer ure

TAG Heuer er et af verdens mest eksklusive urmærker. Vi er derfor meget stolte af at være en af de få autoriserede TAG Heuer forhandlere i Danmark. Vi har efterhånden forhandlet TAG Heuer i mange år og anser derfor os selv som eksperter indenfor feltet.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til TAG Heuer eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste TAG Heuer køb i dag.