Paul Hewitt - Stilrene smykker og ure til kvinder og mænd


Paul Hewitt designer ure og smykker, der henter inspiration fra den maritime verden. Paul Hewitt er et tysk brand, etableret i 2009 af olde sønnen til Paul Hewitt, der var inspireret af hans oldefars tilgang til hans fag som skrædder, hvor kombinationen af den britiske gentleman stil og den tyske kvalitet blev forenet i tøjet. Det har rødder i de nordtyske kyster og Paul Hewitt har trods den korte tid på markedet allerede vist sig at have meget at byde på. Designet er lavet med udgangspunkt i kærligheden til havet og følelsen af frihed. Ankeret, der går igen på de fleste af Paul Hewitt ure og armbånd, er et symbol på brandets oprindelse og som de selv udtrykker det “our attitude towards life.” Visionen er at skabe minimalistiske ure med udgangspunkt i essensen fra det nordtyske.

Vores udvalg af Paul Hewitt ure og smykker


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af de elegante og minimalistiske smykker og ure fra Paul Hewitt. I udvalget findes både smykker og ure til damer og herrer, der alle har samme simple og elegante design. Paul Hewitt ure kan vælges med almindelig lænke, meshlænke og læderrem i flere forskellige farver og udtryk. Urskiverne kan vælges i flere forskellige størrelser, og du kan derfor finde den diameter på urskiven, som passer dig bedst.

Overfladen på smykkerne kan enten være blank eller mat, også kommer Paul Hewitt smykker i et udvalg af skønne materialer som 316L Stainless Steel, messing og sterlingsølv. På de fleste af smykkerne er ankeret repræsenteret.

Derfor skal du vælge et armbånd og ur fra Paul Hewitt


Er du til det elegante og tidsløse? Simple og smukke? Så er ure og armbånd fra Paul Hewitt helt sikkert noget for dig. Der er ingen grænser for, hvornår det minimalistiske design kan benyttes, og fordi det er simpelt vil det uden tvivl matche alle outfits og anledninger. Derudover er produkterne fra Paul Hewitt ganske prisvenlige, og de fleste vil derfor kunne være med her.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Michael Kors ur du leder efter. Uanset om det er et smukt dameur, der er tiltænkt gave eller et maskulint herreur med fede detaljer. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.