Olivia Burton - dameure i enestående design


Olivia Burton designer dameure i helt unikke og enestående designs, der er baseret på drømmene fra 2 bedste veninder. Det er et britisk mærke, der blev grundlagt af Jemma og Lesa, der mødtes på deres første dag på London College of Fashion, hvor de satte sig for at forstyrre branchen, selv når andre bad dem om ikke at gøre det. De blev ført sammen over en kærlig til design, en lidenskab for at starte deres egen virksomhed og en kamp for at finde et ur, som de ønsker at bære.

Det er endt ud i et urmærke, der er kombinere påvirkninger fra mode, vintage og natur, og som altid skubber grænserne for at skabe slående stilarter, som ikke findes andre steder.

Vores udvalg af Olivia Burton ure


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af Olivia Burton ure, som alle er helt unikke. Urene har et feminint look, der er præget af neutrale nuancer og pastel farver. Du finder både ure med læderrem, lænke og meshlænke, men i et elegant og simpelt look. Urskiverne kan vælges i forskellige farver lige fra hvid, perlemor og guld til lyserød, grøn og blå. Det helt unikke ved ure fra Olivia Burton er de mange smukke prints, som urskiverne ofte er prydet med. Nogle som flade prints andre som 3D.

Alle ure fra Olivia Burton er lavet med Quartz urværk, som drives af et batteri og i mineralglas.

Derfor skal du vælge et Olivia Burton ur


Er du til det feminine og simple? Det unikke og luksuriøse? Uanset hvad vil et dameur fra Olivia Burton helt sikkert være noget for dig. Olivia Burton fremstiller ure, der er helt enestående og med urskiver der sjældent ses. Det vil være perfekt til både hverdag og fest, og så er det samtidig prisvenlige ure hvor de fleste kan være med. Derudover gør Olivia Burton meget ud af at blive mere bæredygtige, og du vil derfor også kunne købe dit ur med god samvittighed.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det unikke Olivia Burton ur du leder efter. Uanset om det er et simpelt lille dameur eller et helt specielt ur med printet urskive. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.