Nem shopping

NEM SHOPPING

NEM SHOPPING - ALTID PÅ GOLDENTIME
Det er nemt at shoppe på GoldenTime.dk. Her har vi samlet alle praktiske oplysninger, så du nemt og hurtigt kan bestille dine varer.

1. NEM SHOPPING - SÅDAN GØR DU
Læg varerne i kurven, og gå til checkout ved at trykke på indkøbskurven. Husk at du kan købe flere varer på samme checkout. Det giver dig mulighed for at købe til hele familien.

Angiv fragtmetode, leveringsoplysninger og faktureringsadresse.

2. TILFØJ KOMMENTAR
Tilføj evt. kommentar på ordren. Eksempelvis hvornår gaven skal gives, om det skal pakkes ind hver for sig eller om du ønsker tilsendt på en bestemt dato.

3. HVORDAN BETALER JEG?
Du kan betale med de mest almindelige kreditkort. Du kan se kortene, når du kommer til betaling.

Eftersom vi benytter sikker SSL krypteret betaling via Quickpay - er shopping på GoldenTime.dk sikker. Beløbet bliver ikke hævet på dit kreditkort, før dine varer er afsendt.
Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail få minutter efter, at du har afgivet din bestilling. Har du ikke modtaget denne? Husk at tjekke dit SPAM-filter :-)

4. FORSENDELSESOMKOSTNINGER
Der er fri levering på ALLE varer.

5. HVORNÅR OG HVORDAN MODTAGER JEG MINE VARER?
Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Her finder du et link til tracking-nummeret på din ordre.

Vi anvender PostNord og GLS til alle leveringer i Danmark og udland. PostNord og GLS leverer din pakke til et afhentningssted (pakkeshop) i nærheden af din bopæl/eller du kan selv vælge hvilken pakkeshop din ordre skal leveres til. PostNord og GLS har mere end 500 pakkeshops i butikker over hele landet - for eksempel i kiosker, supermarkeder, tankstationer m.m. Du kan også vælge at få din pakke leveret på din private adresse (kun PostNord) eller på dit arbejde.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, SIDDER VORES KUNDESERVICE KLAR TIL AT HJÆLPE DIG
Hvis du har nogle spørgsmål, kan du enten ringe på tlf. +45 29 24 66 44 eller sende en mail på info@goldentime.dk.