Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mads Z armbånd

Vi har et stort udvalg af armbånd fra Mads Z. Sortimentet rummer både armbånd i guld og armbånd i sølv. Du kan finde både armbånd med perler, armbånd med diamanter eller helt enkle og klassiske armbånd. Der er ingen tvivl om at Mads Z har et udvalg af armbånd til enhver smag.

Guld armbånd

Et armbånd i guld er en perfekt gaveidé til din helt særlige kvinde. Sæt gerne flere armbånd sammen eller bær det alene – alt efter hvad der passer din stil eller dit outfit. Et enkelt guld armbånd passer flot sammen med andre armbånd, hvor et mere kraftigt armbånd i guld sidder flot alene på håndleddet.

Sølv armbånd

Find et flot armbånd i sølv fra Mads Z hos GoldenTime. Vi har et stort udvalg af Mads Z sølv armbånd – både kraftige og enkle til overkommelige priser. Mads Z har designet hele serier, så du har mulighed for at matche dit sølv armbånd med både halskæde, øreringe og ringe.

Armbånd til kvinder

Søger du en gave til hende du holder allermest af? Et armbånd kan symbolisere jeres bånd, en særlig anledning, et personligt mål eller noget helt andet. Mads Z har et bredt udvalg af armbånd til kvinder – se det store udvalg hos GoldenTime.

Armbånd med perler

Perler er et musthave i smykkeskrinet. Gå aldrig galt i byen med et armbånd med perler. Det er både feminint og elegant og kan pryde dit outfit både til hverdag og til fest. Se vores udvalg af Mads Z armbånd med perler.