🎁 Køb julegaven i dag     •     Gratis fragt & indpakning     •     Forlænget bytteservice til 24. januar 2023     •     Tilmeld nyhedsbrev og få 15% 🎁

Lene Visholm smykker – et feminint univers

Lene Visholm er en dansk guldsmed og juveler, som i over 20 år har designet smykker af høj kvalitet. Lene Visholm har en forkærlighed for guld, diamanter og ædelsten, hvilket også afspejler sig i hendes smykkekollektion. Hun udarbejder smykker i sølv, forgyldt sølv, rødguld og rhodineret hvidguld. Alle smykkerne fra Lene Visholm produceres på eget værksted i Danmark.

Derfor skal du vælge et Lene Visholm smykke

Du skal vælge et Lene Visholm smykke, hvis du er på udkig efter et feminint design med fokus på de helt rigtige materialer. Lene går ikke på kompromis med hverken materiale eller designet. Hvad enten du er på udkig efter et klassisk og eksklusivt tennisarmbånd i 14kt guld eller en sølv forgyldt halskæde, så finder du det i Lene Visholm’s kollektion.

Lene Visholm tennisarmbånd

Har du – ligesom Lene Visholm – en forkærlighed for diamanter og et klassisk design? De velkendte tennisarmbånd med diamanter hele vejen rundt, har Lene Visholm stort fokus på i hendes kollektion. Der er et bredt udvalg af vælge imellem; større eller mindre diamanter – alt efter hvad der passer til dit håndled. Et tennisarmbånd er et eksklusivt smykke, som kan passe ind med alle dine andre smykker, da det er meget stilfuldt og tidløst.

Lene Visholm armbånd

Lene Visholm har et stort udvalg af armbånd – både guldarmbånd og armbånd i sølv eller forgyldt sølv. Lene er fantastisk dygtig til at sammensætte enkelte og feminine designs ved brug af diamanter, farvede ædelsten eller små vedhæng. Er du på udkig efter et armbånd med hjerte eller armbånd med stjerne paveret med diamanter, så findes det.

Lene Visholm halskæde

Ligesom med armbåndene, så har Lene Visholm også et stort udvalg af halskæder i klassiske designs. Halskæderne findes både i guld og sølv eller forgyldt sølv. En halskæde med et hjerte eller en halskæde med en cirkel prydet med diamanter er at finde blandt Lene Visholm’s kollektion. Lene’s idé har været at designe halskæder og smykker, som er tidløse og kan bæres i kombination med andre smykker. Klassikere til smykkeskrinet, som vil vare for evigt.

Lene Visholm øreringe

Leder du efter et par eksklusive og stilfulde øreringe med diamanter? Lene Visholm har designet tidløse øreringe med diamanter eller uden diamanter. Mon ikke der er et par øreringe, der falder i din smag? I hvert fald er udvalget stort og designet sublimt.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Lene Visholm køb i dag.