Derfor skal du vælge et Certina herreur

Hvis du er på jagt efter et lækkert Certina herreur, så er du landet det helt rette sted. Her på siden har GoldenTime samlet et stort udvalg af rigtig flotte herreure fra Certina i tårnhøj kvalitet. Certina har siden 1888 været kendte for deres fremragende ur-håndværk. Et Certina herreur er en perfekt gaveidé til ham, der værdsætter et lækkert og eksklusivt produkt, hvor både høj kvalitet og smukt design har stor betydning. Certina har fra starten stræbt efter at tilbyde deres kunder et produkt, hvor schweizisk grundighed forenes med design og kvalitet. Hos GoldenTime er vi autoriseret Certina forhandler, så du kan helt trygt købe dit Certina herreur hos os.

Certina kvaliteter

Alle modellerne fås med et safirglas, hvoraf nogle af modellerne er antirefleksbehandlet. Safirglas er stortset ridsefrit og er derfor et helt klart kvalitetsstempel. De fleste Certina ure har det der kaldes en DS (Double Security) funktion, hvilket er en dobbeltsikring af urværket. Det vil sige at uret er mere modstandsdygtigt overfor stød/slag.

Vores udvalg

Først skal du finde ud af om uret skal være klassisk eller sporty? Eller måske skal uret have en høj vandtæthed, så det kan benyttes til dykning? Af klassiske serier kan bl.a. nævnes Certina DS Caimano. Hvis uret skal have et mere sporty udtryk, kan du bl.a. kigge på Certina DS Podium Chronograph 1/100 Sec og Certina DS Podium Chronograph GMT. Hvis du ønsker at benytte uret ved svømning/dykning, er følgende serier optimale: Certina DS Action og Certina DS Action Diver.

20% rabat på alle vores herreure fra Certina

Hvis du drømmer om et Certina herreur til dig selv, skal du selvfølgelig kunne købe det til en skarp pris. Hos os sparer du 20% på hele vores store udvalg af Certina ure til mænd. GoldenTime er lig med konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret Certina forhandler - så du kan trygt købe dit Certina ur hos os!

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Certina køb i dag.