Tissot – Garanti for høj kvalitet

Selvom Tissot i løbet af de sidste mange år har etableret sig som et af verdens absolut største brands på både herre - og damesiden, er der ingen tvivl om, at det er deres herreure, som har opnået størst succes. Det er da også her, hvor de har udviklet flest kollektioner, og især de sporty kollektioner har de seneste år vundet stort indpas. Tissot herreure er med schweiziske urværker, hvor kun de bedste materialer er brugt. Kvaliteten er altid i top, og Tissot formår at omfavne mange stilbehov, så alle kan få et smart ur.

Derfor skal du købe et Tissot herreur

Søger du et herreur af høj kvalitet uden at gå på kompromis med designet? Så er et Tissot herreur et godt valg for dig. Tissot ure kan på mange punkter sammenlignes med Certina ure – samme høje schweiziske kvalitet og med samme fokus på at opretholde et eksklusivt design til priser, der stemmer overens med kvaliteten.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Tissot ure til mænd og til enhver smag. Uanset om du er til sporty herreure eller klassiske herreure, så har Tissot de bedste ure til mænd. Tissot kollektionen rummer både herreure med læderrem og herreure med lænke samt quartz urværker og Tissot automatic urværker. Tissot har udvidet deres automatic urværker med Tissot Powermatic 80 urværket, som har en gangreserve på hele 80 timer.

Tissot V8

Tissot V8 er en sporty  og stilfuld serie. Tissot V8 siges at være en kraftig motor til håndleddet. Serien her er ideel til de personer der elsker adrenalin. V8 er en stilfuld kombination af nostalgi og high-tech materialer. Er du til et sporty ur, der leder tankerne hen mod motorsporten, så er Tissot V8 et ur for dig.

Tissot Visodate

Tissot Heritage Visodate er en serie både automatiske herreure og ure med quartz urværk, som fejrer innovationen ved hjælp af traditionen. Serien er baseret på en Tissot model fra 1957 som repræsenterede innovation; den integrerede et dato display til et automatisk urværk. Søger du et schweizisk herreur med et Vintage look? Så er Tissot Visodate et populært valg.

Tissot Seastar 1000

Søger du et eksklusivt dykkerur? Tissot Seastar 1000 er det ultimative dykkerur til den kvalitetsbevidste dykker. Tissot Seastar 1000 serien har alle funktionerne til professionel dykning; vandtæt til 300 meter, dykkerkrans, store luminiscence behandlede visere og markeringer. Hvad enten du er til et dykkerur med gummirem eller dykkerur med lænke, så finder du det i Tissot Seastar 1000 serien.

15% rabat på alle vores Tissot ure

Hos GoldenTime finder du et bredt udvalg af Tissot ure til mænd. Vi sørger for altid at være først med nyhederne og hele tiden udvide sortimentet med populære herreure til dig. Du sparer samtidig 15% på alle vores Tissot herreure.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Tissot køb i dag.