Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Georg Jensen - Ikon indenfor dansk smykkedesign


Georg Jensen er kendt for deres smukke og elegante smykker, som har gjort mærket til et ikon indenfor dansk smykke design. Med en lang historie og en stærk tradition for kvalitet og håndværk, er de et af de mest respekterede navne indenfor smykkeindustrien. Fra deres tidløse klassikere til deres mere moderne og nyskabende designs, er Georg Jensen smykker kendt for at være smukke og stilfulde, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Georg Jensen har gennem årene udviklet en lang række populære serier og kollektioner, som har fået stor opmærksomhed fra både smykkeelskere og modeverdenen generelt. Blandt disse kollektioner finder du både klassiske og mere moderne designs, der alle bærer præg af Georg Jensens signaturstil og kvalitet. Georg Jensen er mere end bare smykker - det er et symbol på dansk design og kvalitet, og en måde at udtrykke din personlige stil og smag på. Med et Georg Jensen smykke kan du bære et lille stykke dansk kultur og tradition med dig, hvor end du går, og vide, at du har investeret i et smykke, der vil vare i generationer.



Ringe fra Georg Jensen - Skab dit helt eget personlige look


Med et stort udvalg af ringe fra Georg Jensen kan du skabe dit helt eget personlige look. Vælg mellem forskellige materialer, designs og dekorationer, der passer til din personlighed bedst. Ringene er kendt for deres høje kvalitet og unikke design, der skiller sig ud i mængden. Der er et væld af muligheder, fra delikate og enkle designs til mere prangende og kunstneriske ringe, der vil imponere og tiltrække opmærksomhed.

Uanset om du er på udkig efter en klassisk og tidløs ring, en mere moderne og trendy stil, eller noget helt unikt og personligt, er der et stort udvalg af Georg Jensen ringe at vælge imellem. Med deres fokus på kvalitet, håndværk og design, kan du være sikker på at finde den perfekte ring, der vil komplimentere din stil og personlighed.



Georg Jensen smykker - Moderne twist på klassisk design


Georg Jensen tilbyder et bredt sortiment af smykker, herunder ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Alle kollektionerne er præget af et moderne look og et moderne twist på klassisk dansk design. Georg Jensen smykker er ofte kendetegnet ved centrale elementer og unikke detaljer, der gør dem til et oplagt valg for både hverdag og fest. Med et væld af forskellige stilarter at vælge imellem, er der noget for enhver smag og anledning i Georg Jensens smykkekollektioner. Det er ikke kun designet, der er i fokus hos Georg Jensen, men også materialerne og kvaliteten er vigtige elementer i deres smykker. Med materialer som guld, sølv og diamanter kan du være sikker på at få et smykke, der vil holde i årevis og blive ved med at se fantastisk ud.



Ofte stillede spørgsmål



Hvilke materialer anvender Georg Jensen i deres smykker?

Georg Jensen anvender primært sølv og guld i deres smykker, men også andre materialer som diamanter, ædelsten og perler kan findes i nogle af deres designs. Deres sølvsmykker er typisk lavet af sterlingsølv, som er en høj kvalitet af sølv, og deres guldsmykker er enten i 18 karat guld eller forgyldt sterlingsølv.



Hvordan vedligeholder jeg mine Georg Jensen smykker?

For at sikre, at dine Georg Jensen smykker holder sig smukke og skinnende, bør du rengøre dem regelmæssigt med en blød klud og mild sæbevand. Undgå at udsætte dem for kemikalier eller skrappe rengøringsmidler, da dette kan skade smykket. Opbevar dine smykker i en smykkeæske eller en blød pose, når de ikke er i brug, for at beskytte dem mod ridser og skader.



Er Georg Jensen smykker allergivenlige?

Georg Jensen smykker er generelt allergivenlige, da de primært er fremstillet af højkvalitetsmaterialer som sterlingsølv og 18 karat guld. Hvis du har allergi over for bestemte metaller, anbefales det dog at konsultere en autoriseret forhandler eller kontakte Georg Jensen direkte for at få mere information om de specifikke smykker, du er interesseret i.



Kan jeg få min Georg Jensen ring tilpasset?

Ja, de fleste Georg Jensen ringe kan tilpasses i størrelse hos en autoriseret forhandler eller guldsmed. Det er vigtigt at få din ring tilpasset korrekt, så den sidder behageligt og sikkert på din finger. Kontakt din nærmeste Georg Jensen forhandler for at høre om mulighederne for tilpasning af din ring.



Hvis du ønsker at fuldende dit look med Georg Jensens øvrige smykker, finder du alle smykkerne her.