Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

GEORG JENSEN HALSKÆDER: Tidløst design og håndværk


Hver Georg Jensen halskæde er en fejring af håndværk og designekspertise. Vores kollektion omfatter nøje udvalgte halskæder, der er skabt med fokus på detaljer og kvalitet. Materialerne, der anvendes et typisk guld og sølv.

En Georg Jensen halskæde er kendetegnet ved deres enkle og strømlinede æstetik, der passer til enhver lejlighed og enhver stil. Uanset om du foretrækker et minimalistisk design eller et mere dekorativt udtryk, vil du finde en halskæde fra Georg Jensen, der passer til din personlige smag.



En bred vifte af stile og motiver


Georg Jensen halskæder omfatter en bred vifte af stilarter og motiver. Fra ikoniske klassikere til moderne og dristige designs, er der noget for enhver smag. Udforsk vores udvalg af smukke kædehalskæder fra Georg Jensen, der vil give dit outfit et elegant og sofistikeret touch med de tidløse smykker.

Georg Jensen skaber et væld af forskellige serier. Georg Jensen halskæder fra den klassiske DAISY serie, også kendt som Marguerit-serien, FUSION serie samt serier MOONLIGHT GRAPES og SAVANNAH.



Udtryk din personlighed med en smuk halskæde


En halskæde i sølv, guld eller med diamanter er som skabt til enhver kvinde. Den giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed og stil på en unik måde. Hos os tilbyder vi et omfattende udvalg af Georg Jensen halskæder i forskellige materialer og designs, der passer til enhver smag.

En Georg Jensen halskæde kan fortælle din historie. Du får nemlig en halskæde med en historie, som du kan sætte dit eget præg på. Og det bedste af det hele, er at du kan mikse rundt som du vil blandt de forskellige serier, lige som du ønsker det. Alle smykker behøver ikke være fra samme serie fra Georg Jensen, der er mange flere produkter, som du kan blande.

Bliv inspireret af Georg Jensen halskæden og find den som bliver din favorit.



Find den rette Georg Jensen halskæde


Er det tid til at forkæle dig selv, med en ny halskæde, eller måske en du holder af? Vi forstår vigtigheden af at vælge den rette halskæde, som der passer til din, eller den du holder af, personlige stil og præferencer. Her er lidt tips til at hjælpe dig med at vælge den perfekte Georg Jensen halskæde.

Når du skal vælge en Georg Jensen halskæde, skal du overveje stilen. Foretrækkers der et minimalistisk, elegant design eller et mere iøjnefaldende og dekorativt udtryk? Skal det være med vedhæng eller uden?

Derudover skal der tænkes over længden på Georg Jensen halskæden. En kortere halskæde kan være ideel til en høj halsudskæring, mens en længere halskæde kan være smuk over en enkel bluse eller kjole.

De to sidste ting der er vigtig at tænke over er materiale og budget. Er det sølv eller guld? Og hvilken prisklasse skal det være i?

Uanset hvilken Georg Jensen halskæde du vælger, kan du være sikker på, at du investerer i et smykke af høj kvalitet og tidløs skønhed. En halskæde fra Georg Jensen er skabt til at blive elsket og båret med stolthed i mange år fremover. En klassisk halskæde.



Opdag den tidløse skønhed


Gå på opdagelse i vores fine udvalg af Georg Jensen halskæder og find det perfekte smykke, der vil tilføje et strejf af luksus og tidløs skønhed til din smykkesamling. En Georg Jensen halskæde er skabt med omhu og ekspertise for at give dig et smykke, der er både enestående og elegant.

Gå ikke glip af muligheden for at eje et smykke fra en af verdens mest respekterede smykkedesignere. Opgrader din stil med en Georg Jensen halskæde fra GoldenTime i dag.



Vi hjælper gerne med vejledning


Os fra GoldenTime er rigtig stolte af at være en af Danmarks største forhandlere af Georg Jensen smykker og Georg Jensen halskæder. Vi har efterhånden været forhandlere, med Georg Jensen, i en årrække og kan godt kalde os for eksperter indenfor feltet.

Har du nogle spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe med vejledning og råd. Netop for at du kan være helt sikker på, at du får dig det helt rigtige Georg Jensen armbånd. - Husk vi har gratis forsendelse i hele Danmark.

Vi står også klar i vores fysiske butik i Holstebro, hvis du gerne vil se smykkerne inden beslutningen eller lad dig inspirere af andre muligheder.