🎁 Køb julegaven i dag     •     Gratis fragt & indpakning     •     Forlænget bytteservice til 24. januar 2023     •     Tilmeld nyhedsbrev og få 15% 🎁

Mere om Daniel Wellington Classic Black


Daniel Wellington Classic Black er en del af Classic kollektionen, og er kendetegnet ved det simple og minimalistiske look der kommer fra den sorte urskive. Classic kollektionen fra Daniel Wellington tager dig tilbage til det grundlæggende. Med mulighed for at skifte remmen, kan du ramme præcis det look du ønsker, og skifte mellem hverdag og fest - let og elegant. Den sorte urskive er både simpel og eksklusive, og vil sende et diskret signal om din personlige stil.
Daniel Wellington Classic Black fås både som dameure og herreure i enten 36 mm eller 40 mm urskive. Alle ure er fremstillet i 316L Stainless Steel med japansk Quartz urværk.

Populære Daniel Wellington Classic Black ure


Daniel Wellington Classic Black kan vælges i de fleste af Classic modellerne. Derved har du mulighed for at få den sorte urskive i præcis den model fra Classic kollektionen, som du er forelsket i. Daniel wellington Classic Black Sheffield er et populært valg, der med den sorte læderrem i ægte italiensk læder, vil matche den sorte urskive helt perfekt og skabe et diskret luksuriøst look. Classic Black fra Daniel Wellington, kan også fås i de populære modeller Cornwall, Reading og Bristol. Dermed kan du både få dit Classic Black ur med klassisk læderrem eller den genkendelige natorem.

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige det Daniel Wellington Classic Black ur som du er på udkig efter, hvad end det er en Classic Black ur til dame eller herre. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.