Hvilket Certina dameur skal jeg vælge?


Først skal du finde ud af om det skal være et sporty look, et klassisk dameur eller et elegant og stilfuldt dameur, du leder efter. Certina byder på alle genrer og vil med garanti blive dit nye yndlingsur. Af de mere sporty serier kan nævnes Certina DS Podium Lady Chronograph og Certina DS First Lady Ceramic. Skal det i stedet være mere klassisk, skal du kigge efter bl.a. Certina DS Caimano Lady, Certina DS Podium Lady. Af mere elegante serier kan nævnes Certina DS Stella.

Hvordan er holdbarheden på et dameur fra Certina?


Alle Certina dameure er fremstillet af de fineste materialer. Der er ligeledes kræset for brugervenligheden. Der sidder et safirglas på alle modeller, hvilket betyder at glasset er stortset ridsefrit. Derudover er de som minimum vandtætte til 3ATM (30m) - jo mere vandtætte de er, jo flere stød/slag kan de holde til. Sidst men ikke mindst har de fleste dameure fra Certina DS funktion (Double Security), som betyder at urværket er ekstra beskyttet indeni uret.

Hvad følger med ved køb af et Certina dameur?


Der medfølger altid en original Certina æske, garantibog, garantibevis (2 års garanti) og manual. Modellerne med diamanter medfølger også et diamantbevis.