Tissot – Schweizisk kvalitet i mere end 100 år

Tissot er et urmærke af høj kvalitet – nemlig schweizisk kvalitet. Tissot har et bredt udvalg af højkvalitetsure til enhver smag. Kollektionen rummer både klassiske og stilrene ure samt ure af et mere sportspræget udseende. Tissot urene findes i forskellige prisklasser alt efter urets opbyggelse – både størrelsen på urets kasse, hvor kraftig lænken er samt om urværket er quartz eller automatic. Mange faktorer spiller ind på prisen og Tissot har formået at danne en kollektion der rummer det hele.

Derfor skal du vælge et Tissot dameur

Er du på udkig efter et dameur af høj kvalitet, men ønsker ikke at gå på kompromis med designet? Tissot dameure er et oplagt valg. Her får du et højkvalitets dameur til en pris der stemmer overens med kvalitet og design. Tissot har populære dameure i både den sporty serie som PR 100 Sport Chic, men også de mere feminine serier som Flamingo og T-Wave.

Vores udvalg

Hos GoldenTime finder du et bredt udvalg af Tissot ure til kvinder. Vi har derfor et Tissot dameur til enhver smag og anledning. Den populære PR100 serie er absolut en bestseller hos os. Sport Chic, som hører under PR100 serien har prydet serien med diamanter, perlemorsskiver og andre feminine detaljer. Tradition og Everytime serierne er af mere klassisk karakter, hvor fokus har været på at skabe et stilrent ur med en smal urkasse, så komforten er i top. Uanset om du leder efter dameure med læderrem eller dameure med lænke, så finder du det i vores sortiment af Tissot dameure.

15% rabat på alle vores Tissot ure

Uanset om Tissot laver nogle af markedets allerbedste produkter, behøver det ikke at være dyre ure. Om du leder efter billige dameure eller eksklusive ure til kvinder, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores dameure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Tissot køb i dag.