Gratis fragt
levering 2–4 dage
gratis indpakning
Armbånd
Materiale
29 stk
4 stk
88 stk
54 stk
2 stk
8 stk
34 stk
Størrelse - armbånd
113 stk
93 stk
136 stk
45 stk
59 stk
4 stk
25 stk
Priser
54 stk
33 stk
34 stk
24 stk
23 stk
20 stk
8 stk
3 stk
10 stk
3 stk
Log ind

Armbånd - Dame armbånd

Se vores store udvalg flotte af armbånd i blandt andet læder, sølv og guld. Vi har armbånd til enhver smag og fra mange populære designere, som fx Georg Jensen, Julie Sandlau og Sif Jakobs Jewellery.

Forrige side123Næste side
Julie Sandlau Classic BR212 GD
Varenummer: BR212 GD
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.600,00
DKK 1.440,00
Spar DKK 160,00
Forrige side123Næste side

Læs mere om armbånd

Armbånd vil pynte til ethvert look til både hverdag og fest. GoldenTime giver dig et stort udvalg og flotte armbånd i forskellige farver og designs, så du nemt kan finde et armbånd, der passer til dig. Vi leverer armbånd fra nogle af de bedste danske designere, så du er sikret originalitet og rigtig god kvalitet.

Kranz & Ziegler har designet armbånd i lækre materialer som skind og silke. Og du kan designe armbåndet med forskellige, flotte charms. Med et armbånd fra Kranz & Ziegler kan du skabe din egen historie. Begynd med at vælge den rigtige base for din historie. Er du mest til sort læder eller turkis silke? Vælg det armbånd, som passer bedst til din personlighed og din stil.

George Jensen er kendt for deres elegante smykker, og mange af deres designs er enkle og tidløse og vil passe til kvinder i alle aldre. Disse armbånd vil med deres enkle design pynte til ethvert look. George Jensen har samarbejdet med nogle af Skandinaviens førende designere, og du vil altid være sikret et armbånd i en god kvalitet.

Ønsker du armbånd med mere farve, kan du se på armbånd fra Stine A, som designer ungdommelige og enkle armbånd i nylon og perler. Disse armbånd kan sættes sammen med flere armbånd for at skabe farvespil og blikfang. Det er kun fantasien, som sætter grænsen.