Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Calvin Klein – Moderne design og høj kvalitet

Urene fra Calvin Klein er moderne og populære, men er samtidig også udstyret med et schweizisk kvalitets urværk. Calvin Klein er et velkendt og nutidigt brand som designer ure, tøj og undertøj. Specielt deres ure bringer den nutidig stil frem i høj grad, gennem det legende og innovative design, som ses på tværs af deres ursortiment. Calvin Klein er et brand der holder sig skrapt opdaterede på tidens hotteste trends og tendenser. Derfor er du aldrig out of style med et ur fra Calvin Klein.

Derfor skal du vælge et Calvin Klein ur

Søger du et moderne ur, men ønsker du ikke at gå ned på kvaliteten? Calvin Klein ure er fremstillet i de fineste råmaterialer og er udstyret med et schweizisk urværk. Nogle af modellerne er toppet med et safirglas, som betyder at glasset er stortset ridsefrit. Dette sikrer dig et ur, som du ikke bare får glæde af med det samme, men som du også kan gå med i fantastisk stand mange år senere. Alle urkollektioner er nøje gennemtestet, og du kan med et Calvin Klein ur være sikker på, at det ikke er kvaliteten du går ned på.

Vores udvalg

Vi har Calvin Klein ure til både mænd og kvinder – og til enhver smag. Calvin Klein ure til mænd er klassiske og stilrene, hvor der samtidig er fokus på god kvalitet. Der findes et stort udvalg af stilrene modeller, men nogle af modellerne er mere klassiske end andre og andre mere sporty/moderne. Af de helt klassiske modeller kan nævnes serier som: Time. Af de mere sporty/moderne serier kan følgende fremhæves: City. Calvin Klein dameurene er meget stilfulde og elegante, hvor nogle af serierne går i den mere klassiske retning, andre den feminine og få til den sporty side. Her er nogle bud på en klassisk serie fra Calvin Klein: Minimal og  Time. Den lidt mere atypiske og sporty-prægede serie fra Calvin Klein dameure er City.

15% rabat på alle vores Calvin Klein ure

Selvom Calvin Klein laver nogle af markedets allerbedste produkter, behøver det ikke at være dyre ure. Uanset om du leder efter billige herreure eller lækre, men økonomiske ure til kvinder, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser.

Kort om Calvin Klein

Hvem er Calvin Klein?
Calvin Richard Klein står bag mærket Calvin Klein og er en amerikansk designer af modetøj. Brandet blev oprettet i 1968 og har siden da været et succesfuldt brand. Calvin Klein urene bliver produceret af Swatch Group i Schweiz af højeste kvalitet.

Hvilket Calvin Klein ur skal jeg vælge?
Det kan være vanskeligt, når man skal vælge det helt rigtige ur. Inden du foretager købet, kan det være relevant at overveje, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have en funktion såsom chronograph, eller om det kun har til formål at indgå i din stil.

Hvad gør Calvin Klein ure unikke?
Calvin Klein ure er sprængfyldt med kvalitet og moderne designs. Urene har et tidløst udtryk, som gør urene egnede til enhver situation. Alle urene er æstetisk smukke at se på og favner enhver smag. Den gode kvalitet sikrer dig et Calvin Klein ur i mange år frem.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Calvin Klein køb i dag.