Læs mere om Calvin Klein ure her

Hvad er Calvin Klein?
Calvin Klein er et internationalt kendt brand, som designer tøj, underøj, ure mm. Brandet er kendt for mange ting - men også særligt for deres modeller, som bl.a. er Justin Bieber, Jamie Dornan og andre kendte mennesker. Calvin Klein's varemærke er lækkert design kombineret med god kvalitet. Dette er noget de har taget med i deres udvikling af ursortimentet herunder, hvor man får den samme estetiske klasse, som er tilfældet med deres tøjkollektioner.

Hvordan er kvaliteten på Calvin Klein ure?
Calvin Klein ure er fremstillet i de fineste råmaterialer og er udstyret med et schweizisk urværk. Nogle af modellerne er toppet med et safirglas, som betyder at glasset er stortset ridsefrit. Dette sikrer dig et ur, som du ikke bare får glæde af med det samme, men som du også kan gå med i fantastisk stand mange år senere. Alle urkollektioner er nøje gennemtestet, og du kan med et Calvin Klein ur være sikker på, at det ikke er kvaliteten du går ned på.

Er der garanti på Calvin Klein ure?
Ja, der er altid 2 års garanti ved køb af et Calvin Klein ur. Garantien er international, så det er muligt at indlevere uret hos enhver Calvin Klein forhandler ved reklamation. Husk at du desuden får flere fordele ved at købe dit ur her på Goldentime. Udover at du får nogle super skarpe netpriser, så får du også gratis fragt. Desuden har vi nogle super dygtige ureksperter i vores kundeservice, som er klar til at hjælpe dig på vej mod det helt rigtige Calvin Klein ur. Så tjek udvalget igennem herover, og find dit næste Calvin Klein ur idag.