Gratis fragt
levering 2–4 dage
gratis indpakning
Calvin Klein
Mærke
179 stk
Priser
37 stk
141 stk
Materiale
120 stk
53 stk
3 stk
Rem/lænke
61 stk
114 stk
Diameter
6 stk
16 stk
4 stk
7 stk
7 stk
8 stk
2 stk
7 stk
19 stk
11 stk
3 stk
37 stk
14 stk
2 stk
1 stk
Værktype
178 stk
Features
14 stk
1 stk
32 stk
Glastype
170 stk
8 stk
Farve på urskive
8 stk
23 stk
45 stk
52 stk
49 stk
Dato
20 stk
44 stk
Log ind

Calvin Klein ure

Her ses vores udvalg af Calvin Klein ure til både damer og herrer. Urene fra Calvin Klein er moderne og populære, men er samtidig også udstyret med et schweizisk kvalitets urværk. Calvin Klein er et velkendt og nutidigt brand som designer ure, tøj og undertøj. Specielt deres ure bringer den nutidig stil frem i høj grad, gennem det legende og innovative design, som ses på tværs af deres ursortiment. Calvin Klein er et brand der holder sig skrapt opdaterede på tidens hotteste trends og tendenser. Derfor er du aldrig out of style med et ur fra Calvin Klein. Bestil uret hos GoldenTime.dk - vi er din autoriserede forhandler af Calvin Klein ure.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere om Calvin Klein ure her

Hvad er Calvin Klein?
Calvin Klein er et internationalt kendt brand, som designer tøj, underøj, ure mm. Brandet er kendt for mange ting - men også særligt for deres modeller, som bl.a. er Justin Bieber, Jamie Dornan og andre kendte mennesker. Calvin Klein's varemærke er lækkert design kombineret med god kvalitet. Dette er noget de har taget med i deres udvikling af ursortimentet herunder, hvor man får den samme estetiske klasse, som er tilfældet med deres tøjkollektioner.

Hvordan er kvaliteten på Calvin Klein ure?
Calvin Klein ure er fremstillet i de fineste råmaterialer og er udstyret med et schweizisk urværk. Nogle af modellerne er toppet med et safirglas, som betyder at glasset er stortset ridsefrit. Dette sikrer dig et ur, som du ikke bare får glæde af med det samme, men som du også kan gå med i fantastisk stand mange år senere. Alle urkollektioner er nøje gennemtestet, og du kan med et Calvin Klein ur være sikker på, at det ikke er kvaliteten du går ned på.

Er der garanti på Calvin Klein ure?
Ja, der er altid 2 års garanti ved køb af et Calvin Klein ur. Garantien er international, så det er muligt at indlevere uret hos enhver Calvin Klein forhandler ved reklamation. Husk at du desuden får flere fordele ved at købe dit ur her på Goldentime. Udover at du får nogle super skarpe netpriser, så får du også gratis fragt. Desuden har vi nogle super dygtige ureksperter i vores kundeservice, som er klar til at hjælpe dig på vej mod det helt rigtige Calvin Klein ur. Så tjek udvalget igennem herover, og find dit næste Calvin Klein ur idag.